header foto header foto header foto header foto
 
Clubcommunicatie
Goede clubcommunicatie is belangrijk. Het informeert, enthousiasmeert en versterkt het clubgevoel. Schaerweijde gebruikt hiervoor de onderstaande media.

Website & Schaerweijde app.
Op deze website is alle informatie over de club te vinden: commissies, vacatures, historie, hockeymogelijkheden, reglementen en uiteraard de belangrijke actuele nieuwsberichten op de homepage.

De Schaerweijde app. is te downloaden via de App Store. Handig voor het nieuws, wedstrijdschema's, uitslagen en contactpersonen van alle teams.

Social media
Via de Schaerweijde Hockey Facebook & Instagram accounts blijf je (live) op de hoogte van doelpunten, wedstrijduitslagen, events en ander leuks. Tag bij je eigen hockeyposts altijd @schaerweijde_hockey & #schaerweijde_hockey.

Nieuwsbrief
De Weekly is de nieuwsbrief van Schaerweijde Hockey vol mededelingen, aankondigingen, interviews, wedstrijdverslagen en ander nieuws van onze mooie club. In het seizoen verschijnt er bijna iedere week een nieuwe Weekly.

Kopij kan - voorzien van foto of afbeelding - vóór dinsdagavond 22:00 uur worden gemaild naar [email protected] dan wordt het in de eerstvolgende editie geplaatst en uiteraard ook op de Schaerweijde socials!

Weekly seizoen 2023-2024

Weekly seizoen 2022 - 2023