header foto header foto header foto header foto
Algemeen Sponsors Sponsoring Club 32
 
Schaerweijde en het belang van sponsoring
Sponsoring; geen sportvereniging kan zonder deze onmisbare inkomstenbron. Iets wat zeer zeker ook geldt voor Schaerweijde waar onder meer de velden, het clubhuis en de verlichting van ons prachtige complex uit eigen middelen worden gefinancierd. Het sponsorbeleid is onderdeel van het verenigingsbeleid en levert een belangrijke bijdrage aan een professioneel en financieel gezonde vereniging.

Schaerweijde is meer dan een sportvereniging, Schaerweijde is een community. Een gemeenschap van sportieve jeugd (met hun ouders) en senioren, fanatieke supporters, een multi-sportaccommodatie, goede binnen & buiten faciliteiten, tophockey op het hoogste niveau, een gerenommeerde jeugdopleiding, de mooiste 9-holes golfbaan van Nederland, een florerende businessclub en een maatschappelijke engagement in de gemeente Zeist.

Als 'Familieclub met ambitie', onze missie, is Schaerweijde er ook voor jou. Voor onderneming en ondernemer zijn wij partner in de merkstrategie. Wij kijken niet alleen naar sponsoring in de klassieke manier van promotie. Wij vertrekken voor het bepalen van onze toegevoegde waarde liever vanuit jou. Vanuit jouw merkwaarden en positionering. Vanuit daar kunnen we werken aan marketingcommunicatie, events en activaties in velerlei vormen en over alle kanalen. Met thema's als vitaliteit, relatiemanagement en teambuildings kunnen wij met seminars, interviewdiners, heidagen, padel-, golf- & hockey-clinics, social media campagnes en natuurlijk via de naamgeving/reclame van onze (top-)teams, Stadion De Kuil en horeca, toernooien en events de naambekendheid, merkwaarde en commerciƫle campagne van een bedrijf belangrijk kracht bij zetten. Schaerweijde is een interessante doelgroep (qua demografie, leefmilieu etc.) met 2700 leden en hun gezinnen, duizenden oud-leden en 75.000 bezoekers per jaar.


Sponsormogelijkheden
Kortom het sponsoren van Schaerweijde is een fantastische mogelijkheid om de doelstellingen te bereiken en het sportieve en maatschappelijke karakter van jouw organisatie onder de aandacht te brengen.

Samenwerken met bedrijven kan ook op andere manieren dan sponsoring in geld. Het bieden van ondersteuning in kennis, mensen, producten of faciliteiten. We bieden verschillende sponsormogelijkheden bij zowel Hockey als Golf. De sponsorcommissie gaat graag het gesprek aan om de sponsormogelijkheden te verkennen. Voor contact: [email protected].