header foto header foto header foto header foto
Algemeen Sponsors Sponsoring Club 32
 
Sponsormogelijkheden
Schaerweijde biedt met zijn schitterend gelegen sportcomplex, ruim 2.700 actieve leden en 5.000 bezoekers ieder weekend sponsoren een prachtig platform om hun naamsbekendheid verder te promoten. We bieden verschillende sponsormogelijkheden bij zowel Hockey als Golf. De sponsorcommissie gaat graag het gesprek aan om de sponsoropties te verkennen.

Drie formules voor partners
Organisaties, ondernemingen, ondernemers en particulieren hebben veelal verschillende wensen en mogelijkheden. Schaerweijde kent daarom drie formules voor het genereren van extra inkomsten voor de familieclub met ambities: Businessclub Club32, donateurs en partners/sponsors. Hiermee kunnen wij maatwerk leveren.
  1. Businessclub Club32 levert originele en interessante events met grote meerwaarde voor de ondernemen/bestuurder/eigenaar. Voor meer informatie kijk hier of mail naar [email protected].
  2. Voor sponsors zijn er meer mogelijkheden dan ooit. Met toegevoegde waarde voor het bedrijf, geredeneerd vanuit merkwaarde en marketing/communicatiebehoefte. Meer informatie: [email protected].
  3. Brede Schouders Schaerweijde werft donateurs die bijdragen aan de goede balans tussen top en breedte: samen maken we elkaar sterker. Met o.a. het laagdrempelige stoeltjesprogramma van Stadion De Kuil (Sticker een Stoel) en met fiscaal aantrekkelijke obligatieleningen. Of doneer bijvoorbeeld een speler of speelster. Meer informatie: [email protected].
Maatwerk
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid het bovenstaande te combineren. Ge├»nteresseerd? Meer weten? Neem dan contact op met [email protected].