header foto header foto header foto header foto
Algemeen Sponsors Sponsoring Club 32
 
Businessclub Club32
Club32 is de businessclub van ZSV Schaerweijde. De missie van Club32 is het versterken van de relaties tussen ondernemers met een roodzwart hart en het financieel ondersteunen van de club. Club32 biedt haar leden een sportief platform om hun netwerk uit te breiden en organiseert exclusieve activiteiten zoals evenementen rondom wedstrijden, interview-diners en andere bijeenkomsten.

Een lidmaatschap van Club32 kost 1500 euro per jaar. Hiervoor krijgen leden toegang tot alle activiteiten van Club32 én ondersteunen zij Schaerweijde golf en hockey (breedte en top). Er zijn kortingen mogelijk wanneer een lidmaatschap wordt gecombineerd met sponsoring.

De helft van het jaarlijkse batige saldo wordt als generieke bijdrage aan Schaerweijde besteed, de andere helft wordt ingezet voor specifieke doelen ten behoeve van de club die door Club32 jaarlijks worden uitgekozen. Het lidmaatschap loopt gelijk met het verenigingsjaar van Schaerweijde en opzegging is mogelijk tot en met 31 juli.

Heb je vragen of ben je ge├»nteresseerd om lid te worden van businessclub Club32? Neem dan contact op via [email protected]. We verwelkomen je graag in ons gezelschap van ondernemende en enthousiaste leden!