header foto header foto header foto header foto
Algemeen Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen Trimhockey 7x7 Walking Hockey Flexhockey Busvervoer Zaalhockey
 
Trimhockey
Trimhockey is ‘op eigen niveau hockeyen zonder de hele zondag kwijt te zijn’. Heerlijk hockeyen zonder verplichtingen aan een team. Iedereen is altijd welkom op de training.

Voor wie?
De groep van trimhockeyers is een gemêleerde groep mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Er zijn beginners die nog nooit gehockeyd hebben en die het leuk vinden om te begrijpen wat hun kind op het hockeyveld doet. Maar ook spelers die vroeger op hoog, maar ook op laag niveau gehockeyd hebben. De groep trimmers is ingedeeld in drie niveaus: beginners, gevorderden en vergevorderden.

Trainingen
De training begint met een goede warming-up gevolgd door een aantal technische oefeningen. De begeleiding is in handen van professionals. De training wordt afgesloten met een onderling partijtje (facultatief).

Schaerweijde biedt wekelijks op drie momenten trimhockey aan:
  • Maandag: 20.30 - 22.00 uur op veld 1 en veld 2
  • Woensdag: 09.00 - 10.30 uur op veld 1
  • Vrijdag: 09.30 - 11.00 uur op veld 1
Gedurende de winter- en zomerstop en in de vakanties worden er altijd onderlinge wedstrijdjes op de maandagavond georganiseerd op een heel, half of kwart veld en met alle niveaus door elkaar.

Trimhockey competitie
District Midden-Nederland kent een trimhockey competitie. Het is niet verplicht om hieraan mee te doen. Schaerweijde neemt met twee teams deel. De samenstelling van deze teams verschilt per wedstrijd. Naast de competitie, die op maandagavond gespeeld wordt, worden er regelmatig vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd met hockeyverenigingen in de regio.

Extra
Na afloop van de trainingen is er een derde helft in het clubhuis. De maandagavondgroep organiseert regelmatig activiteiten zoals een kerstdiner, BBQ of gezamenlijke deelname aan een clubactiviteit zoals de pubquiz.

Informatie
Voor vragen mail naar [email protected].

Impressie maandagtraining

 

 Impressie woensdag/vrijdagtraining