header foto header foto header foto header foto
Algemeen Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen Trimhockey 7x7 Walking Hockey Flexhockey Busvervoer Zaalhockey
 
Senioren
Schaerweijde heeft een brede seniorenselectie, variërend van prestatieteams tot gezelligheidsteams. Seniorenteams in diverse leeftijdscategorieën komen ieder seizoen uit in de rood-zwart clubkleuren en dat is nog afgezien van de 7X7's teams en ons grote trimhockeylegioen. Dit zorgt op alle avonden van de week en uiteraard ook op de zondag voor een drukke en gezellige sfeer.

Onder het motto ‘een leven lang Schaerweijde’ biedt Schaerweijde Senioren na de O18 een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden en op ieder niveau, voor zowel dames als heren. Kortom voor elk wat wils op hockeygebied, uiteraard altijd gevolgd door een derde helft in ons gezellige clubhuis.

Leeftijd

Categorie

Wat

18 – 25 jaar

Jong Senioren

Studenten

Training

Competitie

25 – 35 jaar

Senioren

Training

Competitie

30+

Veteranen 30+

Veteranen 45+

Training

Competitie

18+

Trimhockey

Training (3 niveaus)

Competitie (facultatief)

18 - 40 jaar

7X7's

Competitie

55+

Walkinghockey

Training

18+

Flexhockey

Mix van Trimhockey, 7X7's etc.


Trainingen
Alle seniorenteams krijgen de mogelijkheid om minimaal één keer in de week te trainen op de velden van Schaerweijde. De club beschikt over ervaren trainers die deze trainingen begeleiden. Zelf training geven? Graag! Aanmelden kan via [email protected].

Keeperstraining
Naast de teamtraining biedt Schaerweijde speciaal voor keepers de mogelijkheid om een uur keeperstraining te volgen. Deze training is niet alleen voor vaste keepers, maar ook bedoeld voor spelers die op zondag ingeroosterd staan om te keepen en nog niet heel veel ervaring hebben. Voor meer informatie mail naar [email protected].

Vervoer van en naar Utrecht
Schaerweijde beschikt over pendelbusjes voor teams voor zowel vervoer naar de trainingen (donderdag) als naar de thuiswedstrijden (zondag). Deze service is kosteloos. Voor meer info: Busvervoer.

Organisatie
Senioren Schaerweijde biedt een breed scala aan sportmogelijkheden mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers. Een overzicht van alle contactpersonen is bij Commissies te vinden.

Informatie en aanmelden
Meer informatie over de spelvarianten trimhockey, 7X7's, walkinghockey en flexhockey is te vinden op de respectieve pagina’s. Voor overige vragen kan er contact opgenomen worden met [email protected]. Meteen inschrijven? Dat kan via Lidmaatschap.