header foto header foto header foto header foto
Algemeen Inschrijven Contributie
 
Inschrijfformulier 

Leuk dat je lid wilt worden van Schaerweijde! Meer informatie over onze diverse  lidmaatschappen vind je op de betreffende pagina's op de site. Ook de pagina's Lidmaatschap en Contributie zijn de moeite waard om even door te nemen. 

Meteen inschrijven? Wil je dan het onderstaande formulier invullen? De vragen die met een * staan aangegeven, zijn verplicht. Ben je klaar? Kies dan 'volgende stap' voor een laatste check. Alleen als alle verplichte velden zijn ingevuld, kun je het formulier verzenden. Ter afronding klik je op 'definitief verzenden'. 

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].

Keuze inschrijving
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Overige informatie Senioren
   
   
   
   
   
Scheidsrechterskaart
   
 
   
Verdere informatie jeugdleden
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Contributie
  Ik machtig ZSV Schaerweijde tot het incasseren van de verschuldigd contributie. Voor meer informatie zie toelichting contributie: https://schaerweijde.nl/files/documenten/2021519_ToelichtingHockeyContributieZSVSchaerweijde.pdf

 
   
Financieel
   
 
   
 
Inzet voor de club
  Schaerweijde is een vereniging. Zonder actieve bijdrage van vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Bij inschrijving ga je akkoord met het draaien van twee bardiensten per seizoen en ben je bereid om een vrijwilligersfunctie te vervullen. Dit geldt niet voor het G-Hockey lidmaatschap (bij 1e en 2e keuze G-Hockey kiezen)

 
   
   
Ondersteunend lidmaatschap
  Jeugdleden tot 18 jaar hebben geen stemrecht tijdens de ALV. Als Hockeybestuur willen wij graag dat je als betrokken ouder toch kunt stemmen en daarmee invloed kunt hebben op het Schaerweijdebeleid (contributies, trainingen, e.d.). Met dit lidmaatschap (€ 25,00 per seizoen) krijg je stemrecht op de ALV (minimaal 2x per jaar). Tegelijk steun je Schaerweijde financieel met deze jaarlijkse bijdrage.

 
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Sponsoring
   
Vrijwilligerswerk
  Schaerweijde is een vereniging. Zonder actieve bijdrage van vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan.

 
   
   
Overige belangrijke informatie
   
 
Toestemming
  Bij deze inschrijving geef ik (als ouder of wettelijk vertegenwoordiger van een kind onder de leeftijd van 16 jaar) toestemming voor het plaatsen van foto’s of andere persoonsgegevens van mij(n kind), bijvoorbeeld op social media of (bedrijfs)websites van ZSV Schaerweijde

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.