header foto header foto header foto header foto
 
Top

Selectie van Schaerweijde Heren 1 voor 2024-2025

5-7-2024
Na degradatie uit de Hoofdklasse op doelsaldo, zijn de pijlen van Heren 1 alweer gericht op het volgende seizoen waarin uitgekomen zal worden in de Promotieklasse. Ons meer-jaren beleid om met een gezonde mix van zelf-opgeleide spelers en goede spelers van buitenaf in de top van het Nederlandse hockey uit te komen wordt onveranderd doorgezet. Zo zie je maar liefst 5 jeugdspelers van het succesvolle JO18-1 vanaf deze zomer in de selectie van Heren 1 verschijnen. Prachtig. Deze generatie heeft de afgelopen jaren met meerdere landskampioenschappen in zowel de zaal als op het veld het Nederlandse jeugdhockey gedomineerd. Voor hen de mooie uitdaging om van een beloftevolle jeugdspeler door te ontwikkelen tot volwassen hockeyer. We hebben er alle vertrouwen in dat de jongens deze uitdaging aankunnen.

Met alleen jeugdige spelers kom je niet zomaar in de top van de Promotieklasse. Minstens zo belangrijk zijn onze oudere spelers die het hart van het team vormen, de klappen van de zweep kennen en ervaring kunnen omzetten in niveau. Mooi dat zij zich volmondig uitspraken vertrouwen te hebben in de toekomst van dit team. We zijn blij dat deze ruggengraat van het team ook komend seizoen weer de schouders onder gaat zetten en de uitdaging aangaat om te promoveren naar de Hoofdklasse. 

Het begeleidingsteam is onveranderd gebleven en kan niet wachten te werken met deze selectie en aan de toekomst van Schaerweijde heren 1. We zijn blij met de continuïteit die dit geeft.

Selectie:
Jan de Wijkerslooth (K)
Diederik van den Hoek (K) uit JO18-1
Thies Bakker
Mick Bosse
Lucas Corstens, uit JO18-1
Jur van de Have
Niels de Joode uit JO18-1
Pepijn Leenhouts
Jort Marree
Rashid Mehmood
Thibaut Mordac van jeugdopleiding A’dam
Michiel Moret
Muhammed Rizwan
Daan Ros
Jonas Simons
Thur Stadelmaier
Daan Troost
Juup Veen uit JO18-1
Peppe Veen uit JO18-1
Jelle Westendorp

De voorbereiding is inmiddels gestart met huiswerkprogramma’s, de centrale voorbereiding start op zondag 4 augustus a.s. Voor de agenda: de eerste oefenwedstrijd bij ons thuis in De Kuil: zondag 11 augustus om 13.00 uur tegen Cartouche.

Fijne zomer en tot langs de lijn!

Albert Kees Manenschijn, Trainer/Coach Heren 1 
Sytze van der Aa, bestuurslid tophockey a.i.
Nieuws afbeelding