header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

50 jaar Schaerweijde: GODERT, bedankt!

4-7-2024
Rond Kerst kondigde Godert von Weiler aan te stoppen als vrijwilliger bij Schaerweijde Hockey. Hoewel iedereen schrok van dit bericht, was er uiteraard ook veel begrip. Godert is al 50 jaar op de club actief als speler en vrijwilliger en aan alles komt een eind.

Godert begon als speler bij de Mini’s in 1975 en doorliep alle eerstelijns jeugdteams. Daarna speelde hij tot 2015 bij de heren, voornamelijk in Veteranen B. Als student coachte hij MA1 & A2 en daarna jarenlang de teams van zijn kinderen. Hij was mede-initiator van het Valkentoernooi, actief als scheidsrechter en uiteraard bij communicatie als teamlid van het SCT, ontwerper van de Schaerweijde websites, beheerder van de Schaerweijde H1 website en het Schaerweijde FB-account, vormgever van de Weekly en huisstijlbewaarder van de club. Bijna alle affiches, banners, reclameborden & flyers zijn door hem ontworpen met als hoogtepunt natuurlijk ons herkenbare Schaerweijde-logo.

Het afscheid werd gevierd met het SCT tijdens een zeer gezellig etentje met hele lange borrel na. Godert werd in het zonnetje gezet met een mooie speech, de onvermijdelijke fles wijn, een uniek exemplaar van de Godertly met bijdragen van Schaer-vrienden en een bos bloemen namens het bestuur! We zullen hem missen maar komen hem vast nog vaak tegen want wat is Godert zonder Schaerweijde en Schaerweijde zonder Godert!

Reacties


Arnold von Weiler

4-7-2024 @ 12:10:44 |Terecht verhaal over Godert!

Suzan van Zeist

4-7-2024 @ 12:14:03 |Thanks voor de mooie samenwerking meer dan een decennium lang! Het was vaak een feestje! En doorrrr … naar de rondjes golf! X

Bas van Schelven

4-7-2024 @ 19:37:51 |We gaan je missen Godert!!!

Emile Voogt

5-7-2024 @ 11:44:46 |Godert, nogmaals ontzettend bedankt voor je vele jaren vrijwilligerswerk. We gaan je missen - maar zien je gelukkig straks nog vele op de club met wat clubs in je tas!

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding