header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Eindeseizoens-column Hockeybestuur

28-6-2024
Van het Hockeybestuur

We will be back!

Wat een seizoen hebben we achter de rug. We zijn nu eenmaal een familieclub met ambitie en dat betekent dat veel Schaerweijdenaren met enthousiasme hebben gestreden. We zijn gegroeid door het halen én door het niet halen van de ambities – als team, als hockeyer en als mens.

In zo’n grote vereniging als de onze, gaat het behalen van doelen met het ene team beter dan met het andere team. We juichen vanzelfsprekend met alle kampioenen mee, zowel in het veld als in de zaal. Door het fantastische kampioenschap van Dames 1 spelen zij volgend jaar in de Promotieklasse.

Helaas hebben onze Heren 1 de handhaving  in de Hoofdklasse niet kunnen bolwerken en gaan we volgend seizoen de volle strijd weer in aan de Promotieklasse. En zo zijn er meer hockeyers die een teleurstelling hebben moeten verwerken. Daar leren we van en groeien we door – als vereniging, als team, als hockeyer en als mens.

We zijn een club van veel vrijwillige mensen. Mensen die met hart en ziel een stapje harder doen voor onze verenging, om het voor ons allemaal beter te maken. Want: verenigen is hard werken. Die vrijwilligers willen wij dan ook van harte bedanken voor al hun werk. Zonder jullie geen hockeyende kinderen, tieners en volwassenen. Geen feestjes, wedstrijdschema’s, veldplanningen en geen materiaal. Geen Schaerweijde.

Na regen komt …
Het is een natte lente geweest. Onze vrienden van Schaerwejde Golf hebben de baan afgelopen week enkele dagen moeten sluiten, wat bijna nooit gebeurt. We weten wat ze zeggen: na regen komt zonneschijn. En dat is altijd waar.

We kijken daarom vooruit naar het nieuwe seizoen, waarin we weer ten strijde trekken. We weten dat de zon weer gaat schijnen. We zijn er zeker van dat de Kuil weer kolken gaat en dat we op de zaterdagen onze jeugd weer geniet van de hockeysport. En we streven ernaar de lessen die we leerden in de praktijk te brengen. Binnen en buiten het veld.

We wensen iedereen een heel fijne vakantie en we zien jullie heel graag terug na de zomerstop.

We will be back!

Schaerweijde Hockeybestuur

Nieuws afbeelding