header foto header foto header foto header foto
 
Top

Heren 1 degradeert naar Promotieklasse

16-5-2024
Afgelopen zondag verloor Heren 1 de laatste competitiewedstrijd met 3-5 van Rotterdam. Door dat verlies is Heren 1 helaas gedegradeerd. Evenveel punten en evenveel gewonnen wedstrijden als Laren, maar een slechter doelsaldo betekent dat HGC 10e, Laren 11e en wij 12e zijn geworden, dus voor ons een rechtstreekse degradatie en geen beslissingswedstrijden zoals vorig jaar. Helaas, de vechtlust die het team de hele competitie en zeker ook afgelopen zaterdag heeft laten zien was geweldig.

‘Het doet ontzettend pijn’, zei Jur van der Have, na afloop tegen de pers. En dat doet het. Desalniettemin is de club hartstikke trots op Heren 1.

Namens alle spelers bedanken we hier de supporters voor de enorme steun, ze rekenen weer op jullie in het nieuwe seizoen, want het is heerlijk om in een volle Kuil te spelen! Er zullen weer mooie wedstrijden te zien zijn. Schaerweijde, familieclub met ambitie, gaat verder op de ingeslagen weg: met een goed gebalanceerd team met ruimte voor eigen talent tophockey spelen, spelers ontwikkelen en publiek vermaken.

Binnenkort verwachten we het team waarmee we het komend seizoen ingaan te presenteren, dan zal te zien zijn dat we weer talentvolle spelers uit de eigen jeugd laten instromen.

Nieuws afbeelding