header foto header foto header foto header foto
 
Top

Dames 2 is ook Kampioen!

15-5-2024
Het seizoen was stiekem al geslaagd nadat we zo goed zijn ontvangen in de Kuil na onze transfer vanuit Zwaluwen, maar dat we vier speelrondes voor het einde kunnen zeggen dat we kampioen zijn? Dat hadden wij echt niet kunnen voorspellen, of durven dromen! Wij gaan volgend jaar (reserve) eerste klasse spelen! WIEHOE!

Om het kampioenschap binnen te slepen moesten we 12 mei de Zeister derby winnen. Vol spanning en zin begonnen we aan de wedstrijd. Spandoeken waren aanwezig en ook de tribunes zaten lekker vol aan onze kant. Mooie combinaties leidde tot 4 mooie goals en onze verdediging stond als een huis. Na het fluitsignaal gingen de handjes omhoog en vielen we elkaar in de armen! Zo trots op elkaar en wàt een seizoen. De middag is afgesloten met pannenkoeken bij Princenhof en biertjes en bitterballen bij de huldiging van D1. ❤️🖤

Speciale dank aan onze kampioenenmaker Pierre, die keer op keer bewijst dat hij deze titel verdient. Je hebt ons het plezier van hockey weer laten zien, samen met ons terug naar de basis gegaan en echt een droomteam van ons gesmeed. Zonder jou was dit allemaal niet gebeurd!

Heb je zin om met ons mee te feesten? Op zondag 16 juni gaan wij het feestje dat wij afgelopen zondag hebben gevierd nog een keer overdoen in de Kuil met iedereen die daar zin in heeft. Tot dan!

#winnendoejemetvriendinnenenpierre

Nieuws afbeelding