header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vacature: BESTUURSLID HOCKEY

4-5-2024
Kom jij dit hockeybestuur versterken?

Door bestaande vacatures en het verstrijken van termijnen zijn wij op zoek naar enthousiaste, bevlogen mensen voor het hockeybestuur. Samen met een groepgedreven en gezellige mensen zet jij jouw schouders onder de organisatie van onze mooie club.

Zo zijn we op zoek naar onder meer een penningmeester en een bestuurslid Top, omdat de interim-invulling van die rol binnenkort afloopt. Maar we zijn bovenal op zoek naar enthousiasme en positieve mensen die de club verder willen helpen.

Schaerweijde kent veel verschillende commissies; er zijn veel handen om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden en als bestuurslid verbind je dit alles en houd je het overzicht. Als bestuurslid ben je iedere maand in gesprek met medebestuursleden, stem je af met het verenigingsbestuur, maar sta je ook regelmatig in het weekend op het ‘balkon’ tijdens Heren 1 en Dames 1 of ondersteun je alle vrijwilligers bij de opbouw van de blaashal.

Er heeft zich inmiddels al een aantal enthousiaste mensen gemeld, maar we zoeken nog méér toppers.

Ervaring als (top)hockeyer is voor sommige rollen handig, maar er zijn ook veel projecten die gewoon om gezond verstand, aanpakken en enthousiasme vragen. Laat het je niet weerhouden te reageren. Voor het huidige bestuur is dit een goed moment om nog eens naar de structuur en de verschillende portefeuilles te kijken, dus meld je vooral aan. Dan gaan wij samen met jou kijken naar de invulling van diverse rollen.

Wil je meer weten? We vertellen je hier graag meer over. Neem dan contact op met Emile Voogt ([email protected]) of Caroline Hofsté ([email protected]).


Nieuws afbeelding