header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nu inschrijven: Familietoernooi 19 mei 2024

13-5-2024
Het is tijd om je team samen te stellen, ludieke outfits te scoren en je klaar te maken voor het meest sprankelende evenement van het jaar - het Schaerweijde Familietoernooi! We nodigen jullie uit om deel te nemen aan dit onvergetelijke toernooi dat in het teken staat van sportiviteit en familieplezier. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met het vasthouden van een stick, dit toernooi heeft voor iedereen iets te bieden.

Bereid je voor om je vaardigheden te laten zien in spannende wedstrijden tegen andere families. Maar onthoud, het gaat niet alleen om winnen - het gaat erom samen plezier te hebben! Naast de wedstrijden zijn er tal van leuke activiteiten voor het hele gezin, van spelletjes en uitdagingen tot lekker eten en drinken.

Het Schaerweijde Familietoernooi vindt plaats op zondag, 19-05-2024. De inschrijvingen zijn NU geopend en we moedigen alle families aan om zich aan te melden voor dit fantastische evenement.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een dag vol sport, plezier en familie avonturen op het hockeyveld van Schaerweijde!Wij hebben er zin in!Met sportieve groeten,

Niels, Kiki, Mathieu, Marike, Martin en Myrthe

Schaerweijde Familietoernooi Commissie

Nieuws afbeelding