header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Let op! Shirtvouchers Jeugd & Senioren

23-5-2024

 

Algemeen
Alle Schaerweijde hockeyleden (m.u.v. de Funkey’s) dienen tijdens competitiewedstrijden een officieel Schaerweijde-shirt te dragen.
Het shirtvoucherreglement van Schaerweijde voorziet daarin op een makkelijke manier. Met de shirtvoucher krijgen de leden
een korting van 5 euro op een thuisshirt.

Shirtvoucher
Jeugdleden ontvangen 1x per 2 jaar een shirtvoucher en Seniorleden 1x per 5 jaar. Voor deze voucher (via de teammanager) is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er - in het seizoen dat het lid een voucher ontvangt – 35 euro bij de contributie berekend.

Seizoen 2023-2024
Een aantal leden heeft in seizoen 2023-2024 nog geen gebruik gemaakt van de shirtvoucher. Dus zoek die vouchers op en haal snel een prachtig vers Schaerweijde shirt bij Sunny Camp voor het komende seizoen! Deze vouchers kunnen nog tot 30 juni worden ingeleverd bij Sunny Camp.

Seizoen 2024-2025
Indien jouw zoon/dochter of jijzelf voor komend seizoen geen gebruik wenst te maken van de shirtvoucher, dan kun je dit vóór 1 juli aanstaande per e-mail aangeven via [email protected]

Alleen tijdig ontvangen e-mails op bovengenoemd adres worden in behandeling genomen. Je krijgt van de officemanager een ontvangstbevestiging en de shirtvoucherdatum schuift vervolgens één seizoen op.

Indien het shirt tijdens de periode van uitgifte tot de periode van de volgende uitgifte vervangen dient te worden (om welke reden dan ook), dien je zelf een nieuw thuisshirt aan te schaffen bij Sunny Camp. Zonder shirtvoucher krijg je geen korting.


Nieuws afbeelding