header foto header foto header foto header foto
 
Top

Update Schaerweijde Tophockey

10-5-2021

In de aanloop naar het nieuwe seizoen proberen we de kater van het afbreken van de competities te vergeten. Als familieclub met ambitie nemen we het streven van onze Dames1 en Heren 1 heel serieus. Promotie is voor beiden een logisch gevolg van de manier van investeren en werken, in zowel senioren als junioren, van de afgelopen jaren. Het is zuur dat de kans daarop ons nu niet gegeven is, maar wij zijn vastbesloten die schade in te halen. Na twee Corona-pechseizoenen gaan we hele mooie jaren tegemoet op Schaerweijde.

Voor komend seizoen zijn we bezig de sportieve, organisatorische en financiële huishouding verder te versterken zodat onze topploegen, senioren en junioren, tot verbeelding van de rest van Schaerweijde kunnen blijven spreken. Een gezond tophockey klimaat is goed voor de hele vereniging. Van tijd tot tijd delen we een update op alle drie de elementen met jullie.

 

Zo is er nu nieuws op het sportieve front. Het betreft op dit moment vooral de heren. Omdat onze cornerspecialist Pieter Jan Voerman het belang van zijn maatschappelijke carrière laat zegevieren, zijn we verheugd te kunnen melden dat cornerspecialist Mark Weber onze uitnodiging heeft aangenomen zijn records verder in het shirt van Schaerweijde te vestigen. Met ingang van komend seizoen zal hij, die ooit Qui Vive mee de hoofdklasse in scoorde, met zijn hoge hit ratio het zwart rode shirt dragen.

Verder blijkt sterk dat ons jeugd tophockeybeleid zijn vruchten afwerpt. Onze ambitie was en is een duurzaam ontwikkelklimaat waarin talent stap voor stap door kan groeien. Ieders ambitie telt. Het feit dat onze Lucas Veen benaderd is de Schaerweijde Alma Mater te verlaten voor een positie bij hoofdklasser HGC, bewijst enerzijds dat zijn talent opzien baart en anderzijds dat we als Schaerweijde met heel veel heren en dames toptalent onder onze hoede op de goede weg zijn. Het is voor Schaerweijde natuurlijk jammer dat Lucas dit heeft besloten, maar we gunnen het hem zeer en wensen hem veel succes!

Ondertussen blijven onze inspanningen er onverminderd op gericht onze teams met een groot aantal Schaerweijde talenten op het hoogste niveau te laten presteren. Met talenten als Pepijn Leenhouts, Isa Kroot, Casper Berkman, Noa van der Hurk, Boris Aardenburg, Daan Troost en anderen, beloven het mooie jaren in "de Kuil” te worden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding