header foto header foto header foto header foto
Algemeen Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen Trimhockey 7x7 Wandelhockey Flexhockey Busvervoer Zaalhockey
 
Flexhockey
Flexhockey is de verzameling van al het flexibele hockey-aanbod. Flexibel in vorm, tijdstip en teamsamenstelling. Het is geen vervanging van de reguliere competitie, maar juist een aanvulling daarop. Zo creëren we voor iedereen een passend hockey-aanbod.

Flexibel hockey-aanbod
Een deel van de hockeyers is op zoek naar een flexibele vorm van hockey. Het spelletje is leuk maar de verplichtingen gedurende een heel seizoen zijn soms net te veel. Om op deze wens naar flexibiliteit in te spelen, biedt Schaerweijde een nieuw initiatief: flexhockey. Via het Flexhockey.nl platform wordt het niet reguliere hockey-aanbod van Schaerweijde aangekondigd.

Hockeyers kiezen zelf of en wanneer zij willen deelnemen. Met flexhockey maken we hockey aantrekkelijker, behouden we hockeyers voor de hockeysport en trekken we nieuwe hockeyers aan: hockey overal voor iedereen! Onder het aanbod van flexhockey binnen Schaerweijde valt te denken aan bootcamps, hardlooptraining of clinic, maar ook het aanbod van trimhockey, 7X7’s en wandelhockey.

Informatie
Mail voor meer informatie naar [email protected].