header foto header foto header foto header foto
Algemeen Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen Trimhockey 7x7 Walking Hockey Flexhockey Busvervoer Zaalhockey
 
Vervoer per bus
Ieder seizoen regelt Schaerweijde voor leden uit Utrecht op trainings- en wedstrijddagen gratis vervoer van Utrecht naar Schaerweijde en weer terug.

De op- en afstapplaats 
Er wordt op- en afgestapt bij de bloemenkiosk gelegen aan de Prinsessenlaan in Utrecht. De kiosk ligt tegenover de ingang van begraafplaats Sint Barbara. 

De busjes 
Er rijden per keer drie busjes van 7/8 personen. Wij kunnen dan ook maximaal 24 spelers per keer vervoeren. Het is niet toegestaan te eten, drinken of roken in de bus. Een flesje water is geen probleem. Vriendelijk verzoek om de busjes schoon te houden.

De chauffeurs rijden volgens een rooster. Wees dus op tijd bij de halte zodat iedereen op tijd op het veld kan staan. 

Bereikbaarheid chauffeurs  
De chauffeurs zijn bereikbaar via de teamcaptains app-groep. Deze app-groep is alleen bestemd voor de aanvoerders van de dames en heren teams van Schaerweijde.

Niet in de app-groep en toch contact opnemen met T&E Personeelsdiensten? Dat kan via 06 1995 7905 (vraag naar Khaleda Sadat).

Afmelden van trainen/spelen
Indien het team besluit niet te gaan trainen/spelen, moet dit op de speeldag voor 13.00 uur aangegeven worden in de teamcaptains app-groep. 

Opstaptijden op zondag 
De roosters voor zondag worden iedere donderdag gemaakt en verstuurd in de teamcaptains app-groep. Kijk hier goed naar en geef eventuele aanpassingen uiterlijk op vrijdag voor 13.00 uur door. Mochten er teams na afloop van een wedstrijd een drankje willen doen in het clubhuis dan kan dit natuurlijk. Het is de verantwoording van de teamcaptain om dit tijdig door te geven aan de chauffeurs. Deze zullen altijd aangeven wanneer ze de laatste ritten zullen rijden. 

Voor overige vragen mailen naar [email protected].