header foto header foto header foto header foto
Algemeen Organisatie Junioren Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen ParaHockey Keepersclub Zaalhockey
 

Lustrumspektakel voor D - A teams

vrijdag 2 september 2022   |   16:00 - 20:00   |   Clubhuis + Velden

 


Vrijdag
2 september Lustrum Teamuitje Junioren

Vanaf 16.00 uur staat er​ ​voor de jeugdteams op de Driving Range van Schaerweijde Golf een spectaculaire wipe-out stormbaan klaar, afgewisseld met een streethockeyclinic. Meer informatie daarover en de precieze tijd per team krijg je via je manager.

De kosten bedragen € 5 per persoon, dit is inclusief een zakje friet, limo en een teamfoto. De betaling hiervan gaat via de manager.
We gaan ervan uit dat iedereen aanwezig is bij deze top middag!

Het Foodtruckfestival is vanaf 16:00 uur geopend voor iedereen. De Carpacciokeet, Meester in de Vis, De Surinaamse Eethut, Op de Poffer, World Taste en Franklin Friteskomen deze middag/avond.

Er is echt voor ieder wat wils en iedereen is welkom!

Deze vrijdag is ook dé ideale mogelijkheid voor de teambegeleiding om de seizoenstart met team én ouders op Schaerweijde te plannen! Borrelen, live muziek, foodtrucks en een eigen aparte tafel voor het team, alles is aanwezig voor de managers en coaches om een gave kick off met het team te plannen!

Om 19:00 uur vindt de officiële huldiging van JB1 als Nederlands kampioen plaats en de teampresentaties van de nieuwe teams van H1 en D1.