header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Nat. Sportkampen in herfstvakantie

23-9-2021

Herfstkamp o.l.v. Olympisch kampioen Arthur van Doren.

Deze herfstvakantie organiseren wij weer een Original Hockeykamp en Tophockey- en Topkeeperskamp Advanced op Schaerweijde van 20 t/m 22 oktober. Bij aanmelding voor het kamp krijg je een Indian Maharadja hockeystick cadeau.

Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het Tophockeykamp Advanced staat o.l.v. de beste Speler ter wereld, Arthur van Doren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij? Schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl.

Data en informatie

-     20 t/m 22 oktober 2021 in de herfstvakantie

Het Hockeykamp Original is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar en het Tophockeykamp Advanced is voor hockeyers van 10 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Het kamp op Schaerweijde bieden we ook aan met overnachting.

Hockey- Tophockeykamp- Advanced?

Bij het Original Hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Je krijgt 1 dagdeel een clinic van een topspeler.

Tijdens het Tophockeykamp Advanced hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse. Ook keepers kunnen meedoen. Bij het Advanced kamp moet je minimaal 1e klasse A-E spelen is de D jeugd of Subtopklasse in de C en B jeugd. Het kamp staat o.l.v. de Beste Speler te Wereld en Olympisch kampioen, Arthur Van Doren.

Inclusief:

o   Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes

o   Meet & Greet en masterclass van Olympisch kampioen Arthur Van Doren

o   Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

o   Je persoonlijke hockeycertificaat

o   Gratis Indian Maharadja hockeystick

 

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

 


Nieuws afbeelding