header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Scheidsrechters-kaart halen voor ouders

13-9-2021 Schaerweijde verwacht van minimaal één van de ouders vanaf de D-jeugd om de scheidsrechterskaart te behalen. Wij willen jullie echter uitdagen om allemaal jullie kaart te halen! Meer genieten langs de lijn met meer kennis!

Op de volgende data hebben wij tussen 20:00 - 21:00 uur scheidsrechters-examens georganiseerd om deze scheidsrechterskaart te behalen:

  • Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 september
  • Maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 oktober
  • Maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 oktober
Deze examens vinden online plaats dus je hoeft hiervoor niet naar de club te komen. Je kunt het examen maken op een desktop, een laptop of telefoon.

Meld je aan door een mailtje te sturen vanaf je eigen emailadres met de gewenste examendatum naar [email protected]. Wij sturen je dan een bevestiging met instructies hoe je je voor kunt bereiden op het examen. De online regelcursus kan in eigen tempo (circa 3 uur) worden gevolgd.

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot het examen, aarzel niet om contact op te nemen met ons via bovenstaand mailadres. Mocht het je in deze periode niet uitkomen om het examen te doen, dan ontvangen wij hierover graag bericht zodat wij een passende datum kunnen afspreken.

Voor begeleiding en ondersteuning bij het fluiten, kan je contact opnemen met de arbitragecommissie via [email protected]. Indien je al een scheidsrechterskaart hebt, ontvangen wij graag het kaartnummer, zodat dit geactiveerd kan worden in LISA.

De arbitragecommissie


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding