header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vacature: Professionele trainer Trimhockey/Flexhockey

18-7-2021

Op Schaerweijde wordt trimhockey serieus aangepakt. Meer dan 100 enthousiaste spelers (jong-oud, beginner-gevorderde) staan wekelijks op het veld om lekker te hockeyen. Schaerweijde Trimhockey neemt daarnaast deel aan de competitie Midden-Nederland, speelt zaalhockey en zal het NK Trimhockey 2023 organiseren.

Schaerweijde werkt aan een integraal senioren aanbod welke ervoor zorgt dat niet-hockeyende ouders en oud-hockeyers instromen ésenior competitiehockeyers niet afhaken. Daarom wil Schaerweijde graag haar flexhockey-aanbod verder ontwikkelen om iedere hockeyer een passend aanbod bij zijn of haar levensfase te kunnen bieden (flexhockey.nl).

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven trainer die in staat is om op prettige wijze goede training te verzorgen voor onze gevarieerde groep trimhockeyers op de maandagavond en die daarnaast een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van flexhockey op Schaerweijde. Uiteraard tegen marktconforme vergoeding.

Ge├»nteresseerd? Wij nodigen je van harte uit om jouw ambities toe te lichten. Mail naar [email protected] of bel met bestuurslid senioren breedte Mario Hellemons (06-43199848) voor een afspraak met kop koffie op onze mooie vereniging.

 


Nieuws afbeelding