header foto header foto header foto header foto

Top

D1 gelijk bij Alliance, H1 wint van Victoria

11-10-2020 Onze twee topploegen nemen vier punten mee terug naar Zeist. In Heemstede speelde D1 gelijk tegen Alliance, goals voor Schaerweijde waren er van Cris Janssen in de derde minuut en Rixt van de Wal in de 17e minuut. En toen was de koek voor Schaerweijde helaas op, een strafcorner in de dying seconds van de wedstrijd werd  als 'hoog' beoordeeld.

Heren 1 had geen gemakkelijke middag in Rotterdam. Victoria had in bepaalde delen van de wedstrijd zelfs het betere van het spel. Gelukkig rolde de bal de goede kant uit: Daan Ros maakte in het eerste kwart de openingstreffer, daarna kwam er op slag van rust de gelijkmaker van de Maasstedelingen. Schaerweijde stelde in het laatste kwart orde op zaken met een snoeiharde bal van Muhammad Rizwan vanaf kop-cirkel en een fraai schot van Jelle Westendorp vanaf de rechterkant die er mooi invloog en de eindstand op 1-3 bracht.

Volgend weekend is er geen programma vanwege de herfstvakantie. Op 25 oktober ontvangt Dames 1 QZ om 12.45 uur, twee uur later staat dan Heren 1 tegen HBS op het programma.

Het ziet er niet naar uit dat we binnenkort weer publiek in Stadion De Kuil mogen ontvangen en dus hopen we er maar op dat de wedstrijden die over 14 dagen gepland staan in Zeist zullen doorgaan en opnieuw zullen worden voorzien van livestream. We houden je op de hoogte.