header foto header foto header foto header foto
 

NK O16 - kwart finales

zaterdag 10 juni 2023   |   12:00 - 15:00   |   Clubhuis + Velden,Gehele clubhuis

Nederlands Kampioenschap O16

Zaterdag start voor JO16-1 het Nederlands Kampioenschap. Na een prachtig seizoen staan zij zaterdag in de kwartfinale, thuis om 12.10 uur tegen Alliance. Bij winst spelen de mannen op de 17e juni de halve finale. De NK finale is op 24 juni.

Coach Thomas Lagerwey zegt over komend weekend: ‘zaterdag staat het eerste ‘obstakel’ voor de boeg voor ons doel: de finale van het NK veldhockey en wellicht uiteindelijk het landskampioenschap. De weg naar het NK is niet volledig op rolletjes gelopen door verschillende heftige blessures, waardoor we onder andere Felix nog moeten missen. Desalniettemin is stap 1 behaald, een top prestatie van het volledige team dus!

‘We hebben Alliance een beetje kunnen bekijken ook al hebben we nog niet tegen ze gespeeld. Het is een onwijs hard werkende ploeg met discipline, een pittige tegenstander dus! Rashid en ik hebben vertrouwen dat we er een mooie pot van kunnen maken als de jongens hard blijven werken.

En belangrijker: met en voor elkaar blijven knokken op het veld. Hopelijk komen er zaterdag veel mensen om de boys aan te moedigen, ze kunnen alle hulp gebruiken in het heerlijke weer!’

Zaterdag 10 juni om 12:10 uur in Stadion De Kuil. DJ Mels is er voor de muzikale omlijsting.