header foto header foto header foto header foto
Organisatie Vrijwillersbureau Vacatures
 
Vacatures
We zijn een vereniging voor en door leden, zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan. En het is juist zo leuk om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt! Vele handen maken licht werk.

Schaerweijde is altijd wel op zoek naar ouders/spelers die zich willen inzetten voor onze vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het vrijwilligersbureau via [email protected].

Op dit moment zijn we op zoek naar:


Redactieleden Schaerweijde Communicatie Team
(1-4 uur per week)

Heb jij een rood/zwart hart en wil jij een bijdrage leveren aan een (nog) betere sport- en clubbeleving? Dan zijn we op zoek naar jouw ervaring en enthousiasme om ons gezellige Schaerweijde Communicatie Team te versterken! We zoeken een of twee redacteuren JJ/Junioren, een Instagram-beheerder en een filmer/fotograaf.

Het doel van het Schaerweijde Communicatie Team (SCT) is om met een professioneel groepje enthousiaste leden of ouders van jeugdleden te werken aan onze communicatie-uitingen zoals de website, de Weekly en social media. Communicatie is informatie én clubgevoel. En het is van de leden zelf. Wij ondersteunen dat en zorgen zo voor meer betrokkenheid en verbinding voor onze leden, supporters en sponsors, binnen en buiten de vereniging. Het SCT werkt hiervoor nauw samen met het team Clubbeleving en de vele andere commissies binnen de club.

Belangstelling? Van harte welkom! Mail naar [email protected] of bel Peter de Bruin op 06 53193747.


Coördinator Trainingsmateriaal (duobaan)

 

Wil jij bijdragen aan de juiste trainingsmaterialen voor onze trainers en spelers?

Kom dan bij de Materiaalcommissie!

 

Wij zoeken 2 enthousiaste nieuwe commissieleden die zorgdragen voor het trainingsmateriaal. Het gaat om de inkoop van ballen en trainingsbenodigdheden en om het organiseren van de jaarlijkse inname en uitgifte aan de trainers. 

 

De laatste jaren is er hard gewerkt aan de organisatie van de materiaal commissie. Iedereen heeft een duidelijke taak, en door vele handen is het werk tot een minimum beperkt.

 

Voel jij je aangesproken om je steentje bij te dragen aan onze trainers? Neem dan contact op met Martine van Willenswaard of Maaike Berends via [email protected]Commissaris Horeca Verenigingsbestuur
(4-8 uur per week)

Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel staan? Vind jij het belangrijk dat de horeca zorgt voor optimale gastvrijheid en clubbeleving, een horeca aanbod heeft dat past bij de golf- en hockeyvereniging en financieel gezond is? En wil je je daarvoor inzetten? Dan is dit je kans! Alette Geerts, de huidige commissaris horeca verenigingsbestuur, wil na 7 jaar het stokje overdragen.

Als commissaris horeca verenigingsbestuur zorg je voor een goed functionerend horecateam, regel je de financiële bedrijfsvoering en verslaglegging, vind je het belangrijk dat het clubhuis gezellig en sfeervol is, zorg je voor voldoende goede uitgiftepunten rondom het clubhuis en de velden, communiceer je met besturen, commissies en leveranciers en werk je actief mee aan de uitvoering van het meerjarenplan voor het horeca-clubhuis. Een vereiste is natuurlijk dat je kennis en ervaring in de horeca hebt.

Interesse?
Neem dan voor 19 mei contact op met Anne Marie Dobbelaar (voorzitter verenigingsbestuur) via [email protected]/06-46191885 of met Alette Geerts (huidige commissaris horeca verenigingsbestuur) via [email protected] of 06-26138006

Een uitgebreide functieomschrijving vind je achter de inlog bij Club/Documenten/Vacatures vrijwilligers


Wedstrijdsecretaris Senioren Hockey
(4 uur per week - ook als duo mogelijk)

Ben jij goed in puzzelen en plannen? Vind je het leuk om een paar uurtjes per week (max. 4 uur) ‘achter de schermen’ iets voor de club te doen als vrijwilliger? Dan is wedstrijdsecretaris senioren hockey echt iets voor jou!

Als wedstrijdsecretaris senioren hockey plan je 4x per jaar de senioren wedstrijden, heb je veel contact met aanvoerders van de senioren teams, hou je je bezig met de wedstrijdscores, afgelastingen en wijzigingsverzoeken van teams. Je communiceert en schakelt regelmatig met de KNHB en je leert snel nieuwe mensen kennen!
Hockeyervaring is handig maar absoluut geen must!

Interesse?
Neem dan contact op met Marieke Oudenhuijsen (secretaris hockeybestuur) via [email protected] uitgebreide functieomschrijving vind je achter de inlog bij Club/Documenten/Vacatures vrijwilligers


Sponsorcommissielid
(2-4 uur per week)

Heb jij een commerciële inslag en een leuk netwerk in Zeist en omgeving? En vind jij het leuk om een bijdrage te gaan leveren aan een professionaliseringslag van de sponsorcommissie?

De sponsorcommissie is op zoek naar een enthousiaste pro-actieve sponsorwerver. Sponsors hebben een steeds veranderende behoefte en vanuit Schaerweijde willen wij daar op inspelen. Binnen onze vereniging behartigt de sponsorcommissie de belangen van onze sponsoren en organiseren ze diverse sponsor-events. Daarnaast leggen ze contacten met potentiële sponsoren om het netwerk uit de breiden.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over de activiteiten? Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected] of met het vrijwilligersbureau via [email protected]